Uncategorized

Een klassieke nagellakkleur maakt een comeback die perfect past bij de herfst- en wintermaanden.

Sofia Richie en Hailey Bieber geven een moderne twist aan deze tijdloze nagellakkleur.

Op dit moment domineert er één kleur, en dat is rood. Maar niet zomaar rood – het is een krachtige, gedurfde tint die dient als een statement. Deze opvallende kleur was duidelijk aanwezig tijdens de herfst-/wintermodeshows van 2023. Verschillende merken lieten zien dat rood de ultieme kleur is voor het komende seizoen. Rood manifesteert zich niet alleen op de catwalks en in de kasten van modeliefhebbers, maar ook in de wereld van schoonheid.

De terugkeer van de klassieke rode manicure

Nu vrijwel iedereen wel een rood kledingstuk in de kast heeft hangen en liefhebbers van make-up weglopen met de “strawberry summer” trend, is het geen verrassing dat rode nagels ook in opkomst zijn. De rode kleur heeft namelijk ook zijn weg gevonden naar nagelsalons! Het is dan ook geen wonder dat Hailey Bieber te zien is met een vurige manicure die perfect past bij haar monochrome rode ensembles. Onlangs droeg ze bijvoorbeeld een ultrakorte rode mini-jurk, torenhoge rode stiletto’s en een glanzende rode handtas – logisch dat ze hierbij koos voor een rode manicure.

Maar Hailey is niet de enige die fan is van deze klassieker. Ook Sofia Grainge heeft de rode manicure omarmd. Zij heeft ervoor gekozen om verschillende tinten rood te combineren, waarbij ze haar felrode manicure matcht met een bordeauxrode top. Dit duo geeft een frisse draai aan de traditionele rode manicure, precies op tijd voor de herfst. Deze kleur is ideaal voor de grijze dagen van de herfst en winter. En kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren, zoals Sofia al heeft laten zien. Hailey Bieber is in ieder geval al overtuigd: